lauantai 13. huhtikuuta 2013

Keep calm because Iam the birthdaygirl !

Jeejee ihanaa ! Eilen oli oikeen mukava ilta ja juhlittiin siis tosiaan mun 18v. syntymäpäivää pienellä porukalla kotona :-) Oli tosi ihana nähä muutamia sellasiaki tuttuja juhlimassa, joita ei vähään aikaan oo tullu tavattua ollenkaan ! Viiviki hilautu Sipoosta saakka moikkailemaan tänne !  Ja oivoi, sain myös muutaman tosi söpön synttärilahjanki, joista en valitettavasti ole kerennyt kun yhen kuvaamaan illan aikana :( Ehkä ne ilmaantuu esiin jossain kuvissa .. mutta nyt enemmän kuvia ja vähemmän puhetta !
 Ihanat naiset, joiden kanssa aloteltiin ilta neljän hengen kesken jo iltapäivällä !
 Sain mamilta tosi söpö ruusun ! Myös Kaisa ja Mikko oli ihania ja sain kummaltaki lisää kukkasia :)
Ainut lahja, jonka kerkesin itse kuvaamaan koko illan aikana oli tää Ritalta saama paketti. Ei kyllä monella varmasti oo samanlaista ensiapupakkausta ! Paketissa tuli siis noi super söpöt pupukuoret, hammasharjan pidike joka kuvastaa mun horoskooppia ( ja kuulemma näyttää ihan multa ..), uusi upeen värine laturi iphonelle, tekoripset ja tollanen käteen astettava juttu, joka tulee niin helpottamaan mun musiikin kuuntelua salilla ollessa ! Ihania juttuja :3
Muutamat kuvat kerettiin tyttöjen kanssa ottamaan ennen muitten tuloa :)
 Loppuilta kulu suht nopeesti musiikkia paukuttaessa, jutellessa ja toisia toisilleen esitellessä. 
Valitettavasti en nyt uskaltanu puolienkaan ihmisten kuvia tänne laittaa, ettei tartte niittenkään hätäillä tai yllättyä naamansa täältä löytämisestä. Oli kyllä oikeen mukavat juhlat ihanien ihmisten seurassa :-)
 
xoxo Janina
 
Ps. Kiitokset Rita, Senni, Pinja, Kaisa, Viivi L., Mikko, Jere, Valtteri, Kare, Kiri, Kappe, Viivi P. ja Elvira ♥

3 kommenttia:

  1. fiilaan tota vikaa kuvaa XD mut puspus kiitokset sulle!! sensbaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :-D se on aika taiteellinen ! mutmut kiitän ihanasta surasta pupsa <3

      Poista