tiistai 21. toukokuuta 2013

Always love you

Meillä tuli Mikon kanssa vappupäivänä se odotettu 2vuotta täyteen. Hassua sinänsä, sillä tuntuu ihan siltä ku oisin ton hönön kanssa ollut ainaki sen 5 vuotta jo, ollaan kuitenkin niin paljon keretty jo kokea yhdessä näitten muutaman pienen vuoden aikana. Nyt vuosipäivän jälkeen, Mikko päätti sitten yllättää mut ja niin yllätty kyllä vanhemmat ja muutkin ! Nyt mun sormessa nimittäin koreilee oikeen kaunis sormus ja ollaan vieläkin tiukemmin toisiimme liitetyt. :)
 Musta toi sormus on aivan ihana !
Vanhemmat sai asiasta kuulla seuraavana päivänä ja saatiinkin sitten onnittelut kummaltakin puolelta ja Mikon mami leipo oikeen kakunkin. Tosi ilosia meidän puolesta muutkin asian huomanneet ovat olleet ja onnitteluviestejä onkin sadellut enemmän kun oletin. Pääasia on kuitenki se, että me ollaan kumpikin onnellisia ja mun mielestä tää oli kyllä Mikolta tosi sulosta :-) Rakastan sua, kulta !

6 kommenttia:

 1. Onkos ensi kesänä kesähäät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eei meillä kiire siihen ole :-D kaikki aikanaan, mut ei varmaa nyt vielä kumminkaa :)

   Poista
 2. Eiks kihlaus oo lupaus avioliitosta? Ja oikeesti kihlat on vähän enemmän ku yks sormus. Ymmärtäisin jos perheenlisäystä olis tiedossa koska sillon pojat menee paniikkiin ja kosii, vailkei se olis ihan fiksu ratkasu, etenkin kun ootte vielä 18.. Mut onnea kuitenkin, toivottavasti häät ja onnellinen avioliitto odottaa teitä pian : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä vaa, se on lupaus avioliitosta, mut meille se on vähän enemmänkin, ei vaan sitä, että laitetaan sormus sormeen ja ihastellaan. Meille se on lupaus myös siitä, että ollaan edelleen aina toisen vierellä ja tukena kaikissa tilanteissa, ja sen lisäks lupaus siitä mennään vielä naimisiin. Ollaan me puhuttu jatkostaki ja suunniteltu asiaa pidemmällekin jo, mut ei me nyt ihan heti ens kuussa kumminkaan haluta avioituu :-D meistä on hyvä odottaa. Eikä nykyisin pekästään lapsentulo ole syy kihlautumiseeen :) tiiän, että 18v. on aika nuori, mut meistä tää oli nyt hyvä juttu ja ollaan ite onnellisia asiasta ja niinku tekstissäkin totesin niin sehän on pääasia :) Kiitos onnittelusta ja eiköhän ne häätki ajallaan tule :-) !

   Poista
  2. Ihana kuulla ettette oo vaan keksiny tätä trendinä! : )

   Poista
  3. kiitos ihanasta kommentista :-) !

   Poista