sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Nyt kutsuu mua Kuusamo

 Jeejee, kohta starttaa reissu, jota ollaan veljen kanssa odotettu koko kesä ! Nimittäin ollaan lähdössä tunnin sisällä veljen ja Mikon kanssa 10tunnin ajomatkan päähän Kuusamoon. En oo pitkään aikaan käynyt siellä sukulaisia näkemässä, eikä Mikkokaan ole tätä puolta suvusta vielä tavannut, joten nyt taitaa samalla olla aika esittäytyä :-D Kuusamossa asustaa siis osa isän puolen suvusta ja siellä isukki on asustellut omat nuoruuden aikansa.
Lähtöä ollaan Jannen kanssa odotettu koko aamu ihan innoissaan, vaikka puolessa välissä ajomatkaa saattaakin olla pieni väsähdys jo iskenyt, sen verran pitkä aika istua päälle 10h autossa :D Kameran otan reissuun mukaan ja yritän kuvailla siellä mahdollisimman paljon, mitä nyt puista, pelloista ja omasta naamataulusta saa kuvia otettua. Toivottavasti joku porokin haluaisi heittäytyä vähän kameran eteen, kun kumminkin meidän pellolle niitä eksyy.
Nyt tää neiti lähtee kuitenkin keräämään viime hetken pikkujuttuja mukaan ! Pitäkää hauska viikonloppu ja palaillaan viikonloppuna ! :)

xoxo Janina
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti